Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Απόψεις v.1

Σώστε με. . .

Δεν μπορώ άλλο. . .
Δεν αντέχω με το πλήθος όλων των Ηλιθίων που μας περιβάλλουν. . .


Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για τίποτα και αυτό γιατί μόνο που σκέφτομαι αυτά που θέλω να πω,ντρέπομαι και σωπαίνω. . . Ένα έθνος να επιλέγει να μείνει στην αμάθεια και στον αναλφαβητισμό. . . Δεν μιλάω πολιτικά. . . Παρουσιάζω την κατάσταση. . .


Ηλικιωμένοι που περιμένουν από τις 15 του μηνός να έρθει η 1η για να πάρουν την σύνταξή τους γιατί δεν τους έφθασαν τα λεφτά,όπως το πρεζάκι στην Ομόνοια το οποίο περιμένει να βρει τον προμηθευτή του να τον εκλιπαρήσει για λίγη πρέζα. . .Δεν μπορούν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο γιατί τους "κρατούν" εξαρτημένους από τα φραγκοδίφραγκα που τους δίνουν σε δόσεις τέτοιες ώστε να επιβιώνουν. . .


Μεσήλικες που έχουν κουραστεί και βλέπουν την ελπίδα τους για αλλαγή ζωής να σβήνει κάθε μέρα. . .Άλλωστε τα "παιδιά του Πολυτεχνείου", που οι περισσότεροι πλέον βρίσκονται σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλειο, δεν αποδείχθηκαν "αρκετοί",πόσο μάλλον κάποιος άλλος. .! !Ο φόβος για το τι θα απογίνουν τα παιδιά τους και η στεναχώρια τους για αυτά,τους κάνουν να σωπούν απέναντι στο "μεγάλο αφεντικό" το Κράτος.Κακομαθαίνουν τους νέους παρέχοντας τους ότι μπορούν από χρήματα και υλικά αγαθά,για να καλύψουν την φοβία τους για το μέλλον.


Νέοι κακομαθημένοι φραπεδόμαγκες, γλετζέδες, πολιτικάντες, πρεζόνια και αγράμματοι "παρα-οικοδόμοι"*. Άτομα με έλλειψη στοιχειώδους μάθησης, κοινωνικής ευαισθησίας, ορθής σκέψης, μετριοφροσύνης. Γήινες υπάρξεις χωρίς νόημα ύπαρξης, χωρίς ενδιαφέροντα χωρίς αισθήματα. . .

Ως μέλος αυτής της Πολιτείας παρακαλώ την Πολιτική Αρχή του τόπου μας να δώσει λίγο περισσότερο βάρος στον θεσμό της οικογένειας. . .Από εκεί ξεκινούν όλα. . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου